Welcome

Welcome to our English literature blog. Thomas and Toby hope you enjoy your stay here and they'll be looking forward to hear your opinion on the various literature works discussed here at this blog. Feel free to look around and leave a comment.

Oh yeah,
We will be updating soon.


T&T


woensdag 7 november 2007

Gedichten Music when soft voice die (click)




Music when soft voice die
by Percy Bysshe Shelley



Bespreking

De titel beschrijft waar het gedicht over gaat. De muziek die je hoort als iemand er niet meer is. Het gedicht gaat over de dingen die je voelt als een naaste er niet meer is. Je hoort diens stem niet meer, maar zijn of haar gevoelens en gedachten kunnnen muziek bij je oproepen.
Het is denken we een gedicht uit de romantic ages, gezien het taalgebruik en de inhoud van het gedicht. Het gaat over het naleven van iemand die dood is of iets dergelijks, en hoe hij/zij nog naleeft in de gedachten van anderen.
Hoewel het een kort gedicht is, is het erg mooi. Met een paar woorden weet het gevoelens van de lezers op te roepen, situaties of dingen die veel mensen zullen herkennen. Het is dus wel aan te raden voor een ieder die ook maar één minuutje vrije tijd heeft. Kort maar vol betekenis dus.

The photo used was made by The tragictruth of me @ deviantart.com

Geen opmerkingen: